Shopping Cart

Uskees fotografering av Harry Renton

Posted by David Wall on
Black & white shot of man wearing Uskees smock on rope swing.

Dessa foton med #3008 Faded Black Smock togs av Harry Renton tidigare i år. Harry är en fotograf från Peak District som hittade sin kärlek till fotografi genom en passion för att vara utomhus och söka nya äventyr.

Vidt öppet landskap med man som bär uskees. Närbild av Uskees vingrön smock.

"Fotografi har förankrat mig i vardagen och jag finner glädje i att dokumentera alla aspekter av vardagen, från bergen till gatorna. De här bilderna är helt enkelt dokument från de dagar som jag håller kärt."

"Jag fokuserar noga på hållbarhet och användningen av naturliga, hållbara material i kläder. Som fotograf vill jag inspirera de som älskar att vara utomhus att också ta hand om det och respektera det, vara uppmärksam på var och vad de köper ."

Bär Uskees vingrön kittel tillbaka och håller tillbaka Uskees framför torr stenmur. Mikro fyra tredjedelars kamera inbäddad i Uskees väska.

Harry berättar mer om den här fotograferingen och vad som inspirerade honom.

"Den mesta tiden jag tillbringar här hemma i Peak District, spenderas utomhus oavsett väder och med att säga att jag tillbringar den tiden med att ha på mig vandringsutrustning. Fast för all min kärlek till att gå upp i bergen och komma fast i dåligt väder älskar jag inget mer än att vandra eller åka skridskor längs landsvägarna och hitta nya platser att utforska."

Mann skateboarding bleknade på svart lugn landsväg. Lutar sig mot ställningar i blekt svarta Uskees.

"Sedan jag flyttade hem till kullarna från Edinburgh, där jag bodde i tre år, har jag märkt att jag dras till platser som påminner mig om mina favoritställen i staden. Den lilla marknadsplatsen i min hemstad är ingen annorlunda än Old Town i Edinburgh där jag brukade bo och den gamla cricketplanen påminner mig om Meadows, bara mycket tystare. På mina lediga dagar från universitetet åkte jag skridskor runt i staden och tog bilder och nu gör jag detsamma runt Eccles Pike, den lokala kullen som ser ut över min stad. Det är intressant att se hur stor inverkan tre år i staden har gjort på mig och jag ser gärna tillbaka på den och ler. Ännu bättre kan jag gå på gatorna här i Peak District får du små glimtar in i det förflutna, nostalgiska påminnelser om ett annat liv men ändå lyckligt."

Bär Uskees-smocka och bär Uskees-väska med gammal byggnad som bakgrund. Man som bär Uskees-smocka på en repgunga.

#3008 Smock är nu åter i lager i en mycket begränsad mängd. Handla Faded Black, Army Green och Ultra Blue Smock online nu.

Harrys kontakter

Webbplats: harryrenton.co.uk

Instagram:

@a_diary_of_sorts< /a>

@sustainable.diary.of.sorts

Older Post Newer Post